Deze dingen kun je doen met de nieuwe update van Snapchat

Gisteren heeft Snapchat een enorme update uitgerold voor iOS en Android. In de app zit een nieuwe functie waarmee je speciale effecten kunt toevoegen aan je selfies: Lenses.

Om Lenses te activeren, richt je je frontcamera op jezelf en tik je iets langer dan normaal op je gezicht. Onderaan je scherm verschijnen een heleboel verschillende filters waar je uit kunt kiezen. Snapchat vertelt je precies wat je moet doen!

snapchat-updateZo kun je een heuse regenboog uit je mond laten komen, kun je jezelf transformeren tot eng monster, word je ineens dertig jaar ouder of krijg je grote, zielige traanogen.
snapchat-update-2

Foto’s terugkijken
Het principe van Snapchat is dat je foto’s naar elkaar stuurt die voor een korte tijd te zien zijn, maar sinds een tijdje kon je ook foto’s en video’s één keer terugkijken. In de nieuwe update van Snapchat zit ook een functie waarmee gebruikers bepaalde foto’s en video’s voor 0,99 dollar terug kunnen kijken. Dat is de eerste keer dat Snapchat een betaalde functie toevoegt aan de app. Deze update is al doorgevoerd in Amerika, maar het is nog niet bekend wanneer de wijzigingen ook naar Nederland komen.

Trofee
Als Snapchat gebruiker kun je nu ook trofeeën verdienen met Snapchat. Deze komen in een virtuele prijzenkast te staan. Deze vind je als je op het witte spookje drukt bovenaan het fotoscherm. Op dezelfde plek vind je dan een trofee met al je prijzen. Je kunt prijzen verdienen met het versturen van foto’s met een filter, een videosnap of het behalen van punten op Snapchat.

Sourced through Scoop.it from: www.dutchcowboys.nl

See on Scoop.itMediawijsheid en ouders

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s