digi #4 Scholen Special – Susan Spekschoor

Jullie kennen vast uitgeverij Gottmer wel. Naast prachtige kinderboeken hebben ze ook mooie apps in de App Store uitgebracht. Meerdere keren per jaar publiceren zij ook een ‘digi’. Dit is een online magazine, speciaal ontwikkeld voor alle juffen en meesters van groep 1 tot en met 3. Deze keer vind je op pagina 16 vier blogs waar ook prentenboeken(apps) worden besproken. Ook deze website staat erbij!

Maak kennis met verschillende platforms voor digitale prentenboeken en met de digitale lesmethode Groove Me, waarin Engelstalige prentenboeken van Dikkie Dik worden gebruikt. Lees over de AVI-ebook serie van kinderboekenschrijfster Rian Visser en bekijk voorleesfilmpjes van Dieuwertje Blok en Mylou Frencken. Lees ook de leuke tips voor de Kinderboekenweek! Door mee te doen aan een like & win actie kunnen leerkrachten een tegoedbon winnen voor digibordlessen.

digi biedt ouders van peuters en kleuters, en in dit geval ook kleuterjuffen en -meesters, informatie over de leukste digitale uitingen voor kinderen. Of het nu gaat om apps, verrijkte e-books, luisterverhaaltjes of animatie, in alle gevallen staat het prentenboek voor peuters en kleuters centraal.

Lees hier de gratis ‘digi Scholen Special’.

Sourced through Scoop.it from: susanspekschoor.nl

See on Scoop.itICT in de school

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s