Genoeg van je ex op Facebook? Er komt een oplossing

Facebook gaat nieuwe instellingen testen die gebruikers helpen bepalen hoe ze communiceren met hun ex-partners wanneer hun relatie op de klippen is gelopen.
Wanneer gebruikers in hun status aangeven dat ze niet langer in een relatie zijn, krijgen ze van Facebook meteen enkele vragen voorgeschoteld die hen de optie geven om snel hun instellingen aan te passen.

Gebruikers kunnen zo instellen dat ze de naam en profielfoto van hun ex minder vaak te zien krijgen, zonder hen te moeten ontvrienden of blokkeren. De berichten en updates van de ex-partner zullen niet meer opduiken op de homepagina en hun naam zal niet gesuggereerd worden als mensen een bericht schrijven of vrienden taggen in foto’s.

Daarnaast komt er een mogelijkheid om te beperken wat de ex van statusupdates te zien krijgt. Gebruikers kunnen eventueel hun naam weghalen bij foto’s waar de ex ook opstaat. De tools worden vanaf uitgetest in de Verenigde Staten en worden de komende weken verder aangepast en beschikbaar gemaakt voor een groter publiek.

Sourced through Scoop.it from: www.ad.nl

See on Scoop.itMediawijsheid en ouders

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s